Gülşen X Factor- Star Işığı” nın ilk jurisi oldu.

Yurtdışında büyük ilgi gören ve pek çok ismin dünya çapında şöhrete kavuşmasını sağlayan yeni jenerasyon şarkı yarışması X Factor-Türkiyenin ilk juri üyesi belli oldu. Yazdığı şarkılarla milyonların kalbini kazanan Gülşen X Factor- Star Işığı yarışmasınd

Turizm 24.12.2013 15:37:49 0
 Gülşen  X Factor- Star Işığı” nın ilk jurisi oldu.
Yurtdışında büyük ilgi gören ve pek çok ismin dünya çapında şöhrete kavuşmasını sağlayan yeni jenerasyon şarkı yarışması X Factor-Türkiyenin ilk juri üyesi belli oldu. Yazdığı şarkılarla milyonların kalbini kazanan Gülşen  X Factor- Star Işığı yarışmasında büyük juri koltuğuna oturacak. Gülşenin juri üyeliğ yapacak olduğuX Factor- Star Işığı yarışmasında  ödül tam 2 milyon TL.
 
Dünyada İngiltere ve Amerika başta olmak üzere 20ye yakın ülkede yayınlanan yeni jenerasyon şarkı yarışması X Factor- Türkiye elemeleri başladı. Önümüzdeki günlerde yayınlanacak olan yarışmanın ilk juri üyesi yazdığı şarkılarla milyonların kalbini kazanan Gülşen oldu.
 Türkiyenin çeşitli illerinde gerçekleşen elemelerde yarışmacıları tek tek dinleyen Med Yapım Genel Müdürü Armağan Çağlayan, Med Yapım yarışmayı Türkiyeye getirdi. Türk televizyon tarihinde bir ilke imza atmaya hazırlanıyoruz. X Factor Türkiye, şimdiye kadar verilen tüm ödüllerin üzerinde, en büyük para ödüllü yarışma olacak. Yarışmanın birincisi tam 2 milyon lira kazanacak. X Factor- Star Işığı verdiği ödül kadar juri koltuğuna oturacak isimleriylede çok konuşulacak. Anlaştığımız ilk juri üyemiz Gülşen dedi.
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MAGAZİN SERVİSİ
HABER:ABDULLAH ORTAÇ

25.2° / 13.9°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88